Inventariseren aanmelding kinderen buiten Geulle en leiding

Op dit moment hebben we net voldoende leiding om de kinderen van Geulle en/of basisschool Ondersteboven van 17 t/m 21 juli een fantastische KVW-week te bezorgen. De inschrijvingen voor kinderen buiten Geulle en/of bs. Ondersteboven staan ‘on hold’ in afwachting van aanmelding van meer leiding. We inventariseren tot en met 4 juni hoeveel kinderen buiten Geulle zich willen aanmelden en wie zich nog als leiding aanmeldt dan wel wil aanmelden. Blijkt dat we voldoende aanvullende aanmeldingen krijgen voor leiders en leidsters om kinderen buiten Geulle te laten deelnemen aan KVW, maar onvoldoende om alle kinderen buiten Geulle te laten deelnemen, dan gelden de volgende criteria voor deelname:

– Kinderen wiens opgave gepaard gaat met aanmelding van een leider/leidster van 16 jaar of ouder hebben voorrang op kinderen wiens opgave niet gepaard gaat met aanmelding van leiding;

– Hoe meer dagen de leider/leidster inzetbaar is, hoe meer kans een kind maakt om te kunnen deelnemen;

– Voor het overige geldt de volgorde van aanmelding.

Met dit formulier kunt u aangeven of u uw kind wilt laten deelnemen aan KVW en of u/uw naaste als leiding inzetbaar bent/is. Let op: wilt u de deelname als leider/leidster laten afhangen van de deelname van uw kind(eren), geef de beschikbaarheid als leiding dan uitsluitend door in dit formulier. De aanmelding via dit formulier is nog geen definitieve inschrijving. U hoeft dus ook nog geen betaling te verrichten. In de week na 4 juni 2023 laten wij u weten of uw kind kan deelnemen aan KVW en zullen wij u vragen tot betaling van het inschrijfgeld van € 30,00 over te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

Inventariseren aanmelding kinderen buiten Geulle en leiding

 • Hoeveel kinderen zou u willen aanmelden? De inschrijvingen voor kinderen buiten Geulle en/of bs. Ondersteboven staan 'on hold' in afwachting van aanmelding van meer leiding. We inventariseren tot en met 4 juni hoeveel kinderen buiten Geulle zich willen aanmelden en wie zich nog als leiding aanmeldt. Gaat de aanmelding van uw kind gepaard met de aanmelding van een leider/leidster, dan vergroot u de kans op deelname! In ditzelfde formulier kunt u leiding aanmelden.
 • MM slash DD slash JJJJ
 • MM slash DD slash JJJJ
 • MM slash DD slash JJJJ
 • MM slash DD slash JJJJ
 • Hier heeft u de mogelijkheid om een tweede telefoonnummer op te geven.
 • Allergieën/medicijnen/overige opmerkingen
 • Geeft u toestemming om foto's van uw kind(eren) te delen op de website van KVW en/of Facebook?
 • De inschrijvingen voor kinderen buiten Geulle en/of bs. Ondersteboven staan 'on hold' in afwachting van aanmelding van meer leiding. Blijkt dat we voldoende aanmeldingen krijgen voor leiders en leidsters om kinderen buiten Geulle te laten deelnemen aan KVW, maar onvoldoende om alle kinderen buiten Geulle te laten deelnemen, dan gelden de volgende criteria voor deelname: - Kinderen wiens opgave gepaard gaat met aanmelding van een leider/leidster van 16 jaar of ouder hebben voorrang op kinderen wiens opgave niet gepaard gaat met aanmelding van leiding; - Hoe meer dagen de leider/leidster inzetbaar is, hoe meer kans een kind maakt om te kunnen deelnemen; - Voor het overige geldt de volgorde van aanmelding.
  Alle dagen aanvang vanaf 9:00u. KVW dagen duren voor de leiding van 9:00 - 16:00u. Opgeven is niet vrijblijvend! Noteer de data in je eigen agenda, want opgeven betekent dat wij ervan uitgaan dat wij deze dagen op je kunnen rekenen!
  Nachtdienst van 22:00 – 9:00u, altijd met een andere nachtwaker, tent aanwezig op het terrein. Voor versnaperingen, drinken en ontbijt wordt gezorgd. Opgeven is niet vrijblijvend! Noteer de data in je eigen agenda, want opgeven betekent dat wij deze dagen op je rekenen!
 • We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur, maar kunnen niets garanderen.
 • We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur, maar kunnen niets garanderen.
 • Geef je toestemming voor het plaatsen van foto's op de website van KVW en Facebook.
 • Mocht u meer leiders/leidsters willen aanmelden, dan kunt u dit bij de opmerkingen vermelden. Vermeld dan a.u.b. ook hoeveel dagen de leider/leidster inzetbaar is.