Hallo!

Wat fijn dat je ons als vrijwilliger wilt ondersteunen! Of je nu een groep wilt leiden, ‘s nachts het terrein wilt bewaken of een helpende hand wilt zijn gedurende de week: alleen samen maken we er een onvergetelijke week van.

Ben je 16 jaar of ouder? Neem je vrienden mee en kom een te gekke week beleven met de basisschool kinderen. Je bent gewaarschuwd: doe je dit jaar mee, dan wil je er volgend jaar zeker weer bij zijn!

Ben je 13-15 jaar? Dan kun je ook al meedoen als hulpleiding!

Je kunt je online inschrijven middels de velden hiernaast.
Indien je het formulier wenst te downloaden, dan kun je de knop hier beneden gebruiken.

INSCHRIJFFORMULIER LEIDING
    Hier kunt u aangeven op welke dagen u beschikbaar bent.
  • Opmerkingen over beschikbaarheid kunt u in het tekstveld hieronder plaatsen.
  • We hebben ook vrijwilligers nodig voor het bewaken van het terrein en de materialen. Dit houdt in dat u in een tent op het terrein slaapt en is in de avond- en nachtelijke uren van 18:00u - 08:00u. Er wordt voorzien in versnaperingen, indien toegestaan een vuurkorf en ontbijt.
  • We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur.
  • Geeft u toestemming voor het plaatsen van foto's op de website van KVW en/of Facebook.